Odyssea Publishing

Traden Doe Je Zo! (Dutch)

 

Day Trading Cover

Iedereen die al een tijdje bezig is met traden weet dat structureel winstgevend traden helemaal niet zo makkelijk is. Een accountje aanmaken bij een broker en er wat geld op storten is zo gedaan, maar dan? Waar ga je in handelen? Wat is het juiste moment om een trade te openen — en weer te sluiten? Hoe lang hou je een positie open, hoe bescherm je je kapitaal, hoe ga je om met verliezen, hoe verbeter je jezelf? Allemaal belangrijke vragen waar je als beginnende trader vaak geen antwoord op hebt.

Ook wij waren als beginnende traders niet meteen succesvol, ook wij hebben allerlei klassieke beginnersfouten gemaakt: stops vergeten, veel te grote posities ingenomen, trading accounts opgeblazen. Ieder van ons is verschillende keren onderuit gegaan, maar we zijn ook steeds weer opgestaan.

Wij zijn ervaringsdeskundigen. We zijn helemaal onderaan begonnen en hebben alles zelf moeten leren: wat wel werkt, wat niet werkt en waarom. Ieder brokje kennis, iedere pijnlijke les, ieder essentieel ingrediënt voor succesvol traden dat we je in dit boek leren hebben we eerst zelf ontdekt in onze eigen trading ervaringen.

Iedereen die door ons gecoacht is of wordt weet dat onze trading methode geen get-rich-quick verhaal is. Structureel winstgevend leren traden kost tijd, gemiddeld al gauw zo’n anderhalf tot twee jaar. Maar de manier van traden die we je leren kun je de rest van je leven gebruiken. Als dat is waar je naar op zoek bent, dan is dit boek voor jou.